This is it

Håller på och storstäda mitt rum, typ. Börjar se ganska fint ut :)
Men det var inte det jag skulle säga. Tänkte bara dra en kort sammanfattning på min vecka/höstlov :)

I fredags efter skolan ringde Elin mig och fråga oom jag hade lust att hänga med på hennes träning (konstsim, shit vad jag saknar det<3) och sen sova hos henne. Så det gjorde jag. Skitkul var det att träffa gamla lagkamrater, hah! Sen åkte vi hem till henne och hade True blood-marathon, True blood-nördar som vi är<3

I måndags och tisdags så jobbade jag. Jobbigt, men I need the money o: Ska jobba på tisdag nästa vecka efter skolan och torsdag innan skolan också. More money, haha!

I onsdags var jag med Asse och Ronja <3
Vi gick ut och åt middag och sen gick vi in på ICA, köpte massa glass och strössel och åkte hem till Asse. Vi kollade på videon från vår skolavslutning i 9:an (när vi sjöng) och jag måste bara säga: det lät hemskt! Asså, rikitigt dåligt.
Men sen åt vi glass, snacka och hade filmkväll som vanligt :) Fast vi orkade bara se tre filmer tror jag: Adventureland, Miss March och Accepted.

På torsdan åkte jag hem och gjorde ingenting typ.
Sen på fredan så såg jag This Is It på bio!!!1111!!<3 Den var sjukt bra! Hade gåshud under halva filmen och grät i slutet :( Blev skitsur på folk som typ satt och skratta åt MJ typ hela filmen. Grrr



Och det var typ det! Och nu i helgen har jag skitmycket läxor att göra! Inte kul alls. Vet inte hur jag ska hinna med allt. Jaja, det löser nog sig!
Puss

Nu jävlar!

Okej, nu var det väl några månader sen jag sist bloggade. Men nu tänker jag börja igen, och den här gången ska jag hålla det! :p Hoppas jag.
Har egentligen inte så mycket tid just nu, för jag måste klä på mig, äta frukost och sen dra till jobbet. Fotar nya porträtt och gruppbilder till Karolinska Institutets nya hemsida. Tror de sa åt mig att ta några nya på själva byggnaden också, men vi får väl se.

Jag trodde först att det inte skulle vara så himla jobbigt, men efter tre timmar igår så ville jag dö, haha! Folk är så jobbiga :P Men det är bara att kämpa på, får ju betalt så :)

Pussssssss



RSS 2.0