God morgon!

God morgon alla söta! Är inte jättepigg just nu, men var tvungen att vakna lite tidigare idag.
Om en liten stund (vid 11 tror jag) kommer Ronja hit och då får vi se vad vi hittar på. Förmodligen nåt lika galet som alltid :P
Men skriver förmodligen igen lite senare! Ha det bra :)

Helgen

Hallå alla! Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag, men nu tänkte jag skriva ett lite längre inlägg om min helg :) Kanske lite sent, men ändå.

I fredags så hade vi en lite kortare dag än vanligt, vilket var skönt. Så efter skolan stack jag och Ronja till Science-Fiction Bokhandeln i Gamla Stan. Där köpte jag den fjärde boken i Twilight-serien, Breaking Dawn.

Det fick bli den engelska versionen, eftersom den inte har kommit ut på svenska än. Men det gjorde inte så mycket, för jag läste ut den helt utan problem :) Fast nu vet jag inte vad jag ska läsa mer, har ju läst ut alla fyra nu XD
I alla fall, sedan åkte vi till Vällingby och köpte läsk och allt sånt till våran filmkväll. Sen kom vi hem till mig och jag minns inte allt vi gjorde, men senare mot kvällen kollade vi på film. Vi såg:
  • Bedtime Stories
  • Twilight (Igen.. självklart)
  • Sydney White
Och på natten/tidig morgon hade vi riktigt kul med Pntus och Oscar, hehe.

Nästa dag skulle vi åka hem till Ronja. Och ni behöver nog inte alla detaljer om vår dag och alla galna Twilight saker vi hittade på.... Ehm, jaa. Men vi tittade i alla fall på fler filmer hos henne också. Vi tog med min dator så vi kunde kolla på filmerna vi inte hann se dagen innan. Det var:
  • Step Up
  • Barely Legal (Som var jättedålig)
Vi började även kolla på High School Musical 3 (XD) men vi stängde av efter mindre än 10 minuter för vi stod inte ut med den. Vi satt och mobbade varenda ord och rörelse de gjorde i filmen, så det var lika bra att inte kolla :P

På söndagen skulle Ronja dela ut reklam, för det är typ hennes extrajobb. Men det var värsta snöovädret och vi orkade inte, så vi tog alla tidningar och slängde dem i närmaste container. Eller Ronja gjorde det :P Haha! Sedan åkte jag hem och gjorde inte så mycket mer.

Twilight

Har precis kollat på Twilight... igen. Det var nog fjärde gången nu, hehe. Den är så bra, så fin tycker jag. Helt klart sevärd! :D
Ska kolla på nån mer film nu, vet dock inte vilken. Vi får se.

Föräldrarna och gästerna sitter där nere och spelar gitarr och sjunger och är allmänt fulla och pinsamma. Trevligt, trevligt. Jaja, det är ju trots allt inte ens 50års-dag varje dag, eller hur? :)

Ha det bra, och god natt till dem som ska sova!

Alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag alla söta! :)


Sjukling

Åh, det känns som att jag inte har bloggat på åratal. Måste bättra på mig!
Just nu sitter jag hemma och är sjuk. Har vart hemma ända sen i mådags och det tar kål på mig. Ärligt, det är hur tråkigt som helst och jag känner mig helt isolerad från den yttre världen. Hahaha, lite dramatiskt där va.

Jag trodde jag skulle hinna bli frisk till veckans slut, men som det ser ut nu så vet jag inte. Mina planer med Ronja på lördag kanske får avbrytas, eller vad man ska säga. Vi hade tänkt ha en anti-pojkväns-alla-hjärtans-dag med masso av filmer choklad och andra godsaker! Hoppas jag blir frisk, för vi båda hade sett fram emot detta :( Jaja.

Imorgon fyller min pappa 50 år. 50... shit. Gamling. Hahaha. Nejdå! Men det känns ändå lite läskigt. Jag menar, 50 - det är typ halva (eller mer) livet. Jag har köpt en LaCoste parfym till honom. Den var jättedyr (okej, inte så dyr - men jag har 0% pengar kvar!!!!!!!!) och luktar jättegott. Haha, tänkte att ni kanske ville veta.
Så ser den ut:

Så på fredag ska vi fira pappsen lite smått med tårta och sånt. Sen på lördag ska det vara fest här hemma och det var en av orsakerna till att jag och Ronja hade planerat en kväll hos henne. Jag ville slippa vara hemma med ett hus fullt av fulla, vuxna människor! Men det verkar som att jag får vara det nu ändå -.-'

Just det! Jag har färgat håret igen. Äntligen säger jag bara. Det blev rött, igen hehe. Fast inte som förut. Det blev faktiskt rätt coolt. Det är väldigt rött upptill, men längre ner så blir det mer och mer svart/lila-aktigt. Jag gillar det :)

Jaja, nu ska jag gå och koka te och titta på en film. Cruel Intentions 2 får det bli. Såg ettan igår och tänkte se trean senare ikväll :) Ha det bra alla!<3

RSS 2.0