Polen nästa!

Tjena bloggen!

Idag åker jag till Polen (om några timmar) och kommer vara där i 5 veckor. Det betyder alltså att jag inte kommer kunna blogga, då jag inte har någon dator där. Fast vi får se, vi kanske köper en :) Annars kanske jag kan slänga in några småinlägg och sådär när jag är hos kompisar och liknande (:

Men ha en bra sommar hörrni!

Puss

Btw, är tillbaka 30/7-09

Glad midsommar!

Glad midsommar allihopa! Hoppas ni har det trevligt idag :)

Själv hade jag tänkt sova hos Ronja idag med Asse. En sista gång innan vi alla åker bort för sommaren. Men min förkylning bestämde sig för att hälsa på imorse, så jag får stanna hemma idag. Men jag klarar mig nog.

Hoppas bara jag hinner bli frisk till på söndag då jag åker till Polen!


Glasögonorm!

Jag har fått mina glasögon nu och jag rådiggar dem! :D
Haha, det känns helt underbart att kunna se så som man ska se. Det känns samtidigt väldigt konstigt, men skönt ändå. Slipper anstränga ögonen så mycket nu :) Fattar inte varför jag trodde det skulle bli så hemskt. Jag grät och allt när jag fick veta att jag hade så dålig syn. Haha, det känns rätt löjligt nu (a)

Hihi, tänkte bara informera er om det (:

Shopping!

Idag skulle jag till Eyecenter igen. Min brorsa skulle få synundersökning och dessutom skulle jag typ dubbelkolla mina bågar och lite sånt, eftersom jag ska få glasögon :( Får dem klara imorn. Och vet ni? Det visar sig att min brorsa också behöver glasögon. Haha! Då slipper jag vara den enda som får lida, hahaha. Vad elak jag är. Nej men, jag diggar faktiskt bågarna jag valde.

Efteråt gick vi och käkade på Donken och sen drog jag med mig brorsan i massa affärer! Haha.
Jag köpte två par jeans på Weekday och två linnen på Gina tricot för 129 kr/st.


Jag tyckte faktiskt lite synd om Alex för att han hade stått ut med mig när jag gick ur affär till affär. Så jag köpte en fotbollströja till honom (jag såg hur han stod och dreglade när han såg den XD). Han blev jätteglad och jag kände mig lite snäll sådär :)

Sen när jag kom hem så bestämde jag mig för att städa lite på min sminkhylla för det såg lite ut som om tredje världskriget hade brytit ut där XD


Kolla skillnaden liksom! :D Haha

The day after

Det här inlägget är då om lördag och söndag.
Dagen efter balen vaknade jag med värsta huvudvärken och självklart var jag sjuk också! Bästa starten på ett sommarlov någonsin liksom.

Under dagen hade jag fått sms av Bassi om att hans och Erics fest skulle bli av i alla fall, för det skulle bli fint väder till kvällen (?????? yeah right). Jag hade egentligen inte tänkt gå, för ah, och jag var dessutom sjuk. Men så kom jag och Asse överens om att hon skulle komma hem till mig, så skulle vi dra dit iaf en stund och sen sova hos mig. Så gjorde vi det.
Så vi satt i Hässelby Strand hela kvällen. Det regnade och var kallt, fast grillarna värmde mig :)
Men självklart blev jag ännu sjukare efter det.

På söndagen var det asdåligt väder och efter att Asse hade åkt hem ville jag köpa skor!! Så mamma körde mig till Barkarby och så köpte jag tre par skor.
De här blev det:



Ett par svarta "gladiatorsandal-liknande" klackskor, ett par vita/beiga klackskor och ett par svarta slip-ins. 500 kr fick jag pröjsa för dessa! Skopunkten<333 Haha!

Skolavslutning och bal!

Nu har jag inte bloggat på ett tag, så det blir en himla massa inlägg nu!
I fredags hade vi skolavslutning och sen bal på kvällen. Så jag tänkte berätta lite om det nu.
Först var vi i Södermalmskyrkan och alla klasser sjöng, rektorn pratade, vi fick våra betyg o.s.v. Sen gick vi ut och alla fotade lite och så ni vet. Har två bilder därifrån:




Efteråt hade vi fika med parallelklassen och lärarna. Det var jättemysigt, alla delade ut presenter och sånt där. Sen var jag tvungen att skynda mig hem för att göra mig i ordning till balen! Jag hade världens otur, för regnet bara öste ner och jag fick springa hem i min klänning och ballerinaskor. Sen så hade min ring gått sönder (den jag hade tänkt ha på balen). Men jag sprang in på Glitter och fick byta den :)

Efter alla missöden var jag klar och mamma körde mig till Årsta slott. Och där var alla jättefina och det var underbart och helt perfekt!<3



Good looking girls, ey? :D Haha. Alla var jättefina tyckte jag! Det här är inte alla tjejer då, men ändå.



Best buds<3 Hihi, dessa filurer kommer jag sakna som bara den!



Killarna var också jättestiliga! Killar i kostym asså<3 XD Haha! Nej men seriöst. Alla killarna blev typ 500 gånger snyggare i kostym än vad de brukar vara i vanliga fall! : D

Resten av balbilderna är inte så jättebra, så jag skippar dem. Men ni ska veta att det hela var helt underbart! <3

RSS 2.0