<3

Åh vet ni? När jag kom hem för en liten stund sen, så såg jag att min Twilight DVD hade ploppat ner i brevlådan! <3 En dag innan Sverigepremiären och allt, åh alldeles underbart! Synd bara att jag inte hinner titta på den idag.. har skitmycket plugg att göra. Men jag har ju sett den en miljon gånger förut i alla fall så :)

Stan idag!

Om exakt en timme (min buss går då XD) ska jag åka in till stan och möta upp Asse och Ronja. Sen, en timme ungefär ska vi möta resten av dem som ska på bio! Vi ska se "The Reader", en bok om andra världskriget. Eller första, jag kommer inte ihåg :p Så det ska bli kul!
Fast jag har typ asbråttom nu, för jag sitter fortfarande i pyjamas och har inte ätit frukost än. Så, bye bye!

Aaaaaaaaaaaah lycka!!!1111!!11!1!

Åh ni kommer aldrig gissa vad jag fick idag!! En systemkamera!! Jag fick en Canon EOS 450D av mamma och pappa i förskottsfödelsedagspresent, typ! :D Inser ni hur glad jag är? Haha, jag har bett dem om en såå länge och samlat pengar till en kamera i åratal nu! Jag är helt överlycklig, hihi :)

Hej svejs!

Tjenis allihopa!
Jag är glaaaad, för vet ni vad? Jag har beställt min Twilight DVD, så den ska komma på onsdag nån gång :DDDDDDDDDD Hehe.

Sitter och jobbar med en webbside-beställning. Det är jobbigt att bygga hemsidor, väldigt jobbigt. But I'm all in for the money! :D Haha nej men, det är ju ganska nice att tjäna lite pengar såhär. Så nu ska jag fortsätta, har en känsla av att jag kommer sitta med den hela natten. För jag är en sån person som om jag börjar med något, så slutar jag inte förrän jag är klar med det :P

See you!

Twilight tävling <3

Jag dog lite när jag såg den här tävlingen (ni vet ju vilken twilightnörd jag är) och nu hoppas jag bara verkligen att jag vinner!
Tävlingen är hos Jenilita förresten :)

RSS 2.0