Lalalalala

Gissa vad jag ska göra om en liten stund? FÄRGA HÅRET! Hihih :)
Resultatet får ni se lite senare <: När det är klart förstås.

Puss

Bloggpaus

Ledsen att jag inte har skrivit nåt i bloggen på typ en och en halv vecka. Jag har inte riktigt varit på humör helt enkelt. Och dessutom har jag inte haft nåt intressant att skriva om :P Så vi kan säga att jag var på en liten bloggpaus, men nu är den över!
Har precis läst ut Harry Potter och Halvblodsprinsen...Igen. Gud vad jag älskar de böckerna! <3 Läste i nästan 3 timmar i sträck :P Det var riktigt skönt, fast jag blev lite trött.

Just det, förra fredagen sov jag och Asse över hos Ronja. Vi hade disneyfilmkväll och dagen efter spelade vi in en egen film, som vanligt :) Eftersom vi var så inne i hela Disneytemat, fick det bli en tolkning av Törnrosa. Jag kan lägga upp videon när den är färdigklippt och så, måste bara få några till filer från Ronjas kamera först.
Iallafall så såg ronjas rum såhär fint ut innan vi skulle gå och lägga oss ( = ligga och prata och köra "jag har aldrig" i sisådär, 3 timmar kanske XD):

Julklappar

Nu är jag helt klar med alla julklappar till hela familjen! Det känns jätteskönt att inte behöva tänka på det mer. Fast jag gillar att köpa julklappar :) Problemet är att jag inte har pengar till det hela tiden, haha.
Det är baara 8 dagar (nästan 7) kvar till julafton. Jag längtar faktiskt. Är jättenyfiken på vad mamma har köpt för julklappar till mig, för hon har gått runt hela december (och halva november) och frågat massa frågor. Så det ska bli spännande!
Men nu tror jag att jag ska börja göra mig i ordning och så småningom gå och lägga mig. Puss och god natt!



julklapparna till min familj

The Sims

Funderar på att installera The Sims Fritid som jag fick låna av Astrid. Men jag vet inte om jag orkar. Tror jag ska gå och lägga mig om en stund. Vi har sovmorgon imorgon, Ä N T L I G E N, så jag kanske ska passa på att få sova så mycket som möjligt :) Vi får se.

Ännu en tävling

Förlåt för alla inlägg om massa tävlingar, men jag vill så gärna vinna nån gång. :)
Den här gången är det en goodiebag som lottas ut på overcover. Allt man behöver göra är att skriva en rad eller två om tävlingen i sin blogg (och länka förstås), kommentera hennes inlägg och så är man med! Enkelt va? :)

Julfesten

Eftersom jag inte har bloggat nånting den senaste veckan så tänkte jag ta igen lite nu. Tänkte börja med att berätta om julfesten i torsdags.
Direkt efter skolan åkte jag, Ronja och Asse hem till Ronja för att göra oss i ordning och äta lite och så. Först satt vi och pratade en stund, sen skulle vi äta mat. Och med mat menar jag lussebullar, kola och typ kolakakor(?). Vet inte riktigt vad det var, men de var väldigt goda iallafall.
Eftersom att Ronja behöver lite längre tid till att göra sig i ordning än vi andra (haha XD) så började hon mycket tidigare, medan jag och Asse satt kvar vid bordet och flummade ihjäl. Jag ber om ursäkt till Ronjas mamma som fick stå ut med allt oväsen vi förde XD
Efter det var även vi klara och vi nästan rusade ner till bussen för att hinna med den.
När vi kom ner till busshållplatsen var det helt tomt. Ronja kollade på klockan (som då var 15.39) och vå buss skulle komma 15.34. Då började paniken. Men sen förstod vi att hennes klocka gick före, så vi väntade. Men när även våra klockor hade passerat 15.34 började vi bli oroliga. Så vi skickade ett sms till Annie om att vi skulle bli sena :P
Men sen kom äntligen bussen! Chauffören körde fort som satan (och jag tror nog att Ronja hade lite inverkan på honom när hon klev på bussen och sa "Lite sen kanske?!"

På vägen till kyrkan var jag bara tvungen att tappa min sko (såklart) så jag halkade efter lite och när vi kom till kyrkan blev vi lite förvirrade när vi inte såg vår klass nånstans. Rektorn stod bakom och sa att klassen redan stod på scenen med sur röst XD Så vi rusade upp på scenen och showen kunde börja :D
Haha, inte riktigt, med tanke på att vi stod där i typ 15 minuter till, men ändå :P
Här kommer lite bilder från i torsdags:



på bussen



efter julfesten

Ny design

Ny design igen :)
En ljus den här gången. Känns som att jag bara har haft mörka hela tiden, så jag tänkte att det var dags för en ljusare nu :)

Nikon D60


Tävlar om en Nikon D60 på omdigitalkameror, då jag jättegärna vill ha en.
Vill du också vinna en systemkamera? Anmäl dig till tävlingen du med!

Vill ha snö

Jag saknar snön lite grann... Det var så mysigt när allt var vitt. Nu är det bara blött och blä. Hoppas, hoppas det blir nån snö till jul iaf!
Kolla vad mysigt det var:


Bild från mitt fönster

Parafrasen

Tänkte bara visa min parafras till bilden. Såhär ser den ut:


Jag blev ganska så nöjd med den. Inte riktigt som jag hade tänkt mig, men inte så jättedåligt heller :)

All work and no play

Hehe, lol på rubriken.
Men den stämmer faktiskt in lite. Har gjort ganska mycket saker, både igår och idag. T.ex:
  • Igår lagade min middag, hemskunskapsläxan alltså (som för övrigt blev väldigt god)
  • Städade mitt rum och dammade i resten av huset
  • Idag skrev jag hela min rapport till hemkunskapen, som blev 9 sidor -.-
  • Har även tränat lite SO provet. Det jobbiga är bara att jag inte vet vad som kommer på provet, för det här kapitlet jobbade vi med typ jättelängesen och jag kommer nästan inte ihåg nånting. Ska öva lite mer senare.
jag måste också skriva på min Design Cykel till bilden/slöjden imorn. Och det ser jag INTE fram emot. Hatar att skriva DC. Jag måste också koppla min parafras till nån AoI (Area of Interaction) och reflektera kring den. Jag har verkligen ingen aning om hur jag ska koppla den. Och det ska vara klart till imorn :S

Tävlar om en Kodak kamera!


Är med och tävlar om den här underbara kameran på therezeahlm. Var med du också :)

RSS 2.0